vineri, 17 aprilie 2009

Asta tupeu frate!:))

Cred ca toti ati auzit ca daca un caine musca un om nu e stire, dar daca omu musca un caine e direct SENZATIONAL!..Atunci asta ce mai e?




Personajul principal e un fermier kenyan care din greseala a calcat pe un piton! Da, adica un sarpe d'ala mareeeeeee care pe langa tot felu de animale papa si oameni;)). Sarpele ofticat rau k asta l-a calcat si-a zis ca tre sa il pedepseasca... si cum n-a putut sa-i dea vreo palma k i-a murdarit Conversii, s-a incolacit pe corpul kenyanul si l-a urcat intr-un copac..unde avea sa se gandeasca de unde incepe sa il inghita ;))( astia n-au auzit de negociere? sau de daune morale?)....in fine, caterink sau nu...sarpele asta a fost atacat de prada, pt k nenea kenyanu, disperat sa scape , si-a bagat dintii in piton :D...Ben Nyaumbe, a reusit sa puna mana pe telefon si sa sune dupa ajutor, asta dupa ce sarpele era deja ranit grav. Stau si ma gandesc acum...oare cum au rectionat aia dupa ce l-au salvat?;)).....In fine, poate ca am zis-o yo mai la misto, dar omu ala chiar A AVUT TUPEU, si nu numai, pentru ca nu stiu cati au reusit sa scape din asa ceva. Desi are rani destul de grave si el, ideea e ca traieste dupa ce a fost "luat in brate" de un sarpe imens!
P.S: Am uitat sa mentionez ca sarpelui i-a fost smulsa o bucata de carne, prin locul muscaturii fiind vizibil plamanul;)

2 comentarii:

  1. 1.Eu as fi dat ortu' popii in momentul in care il vedem la picioarele mele
    2. razi tu razi da' si mama a muscat un caine. mai mult, intai l-a fugarit si p-urma l-a muscat

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu cred...cat de tare sa-l fi muscat pe sarpele ala incat sa-l doara si sa-i dea drumu si sa mai poata sa-si caute si telefonu.Ai mah...ala cred ca e al 2-lea D-zeu sau vreo pisica reincarnata in om cu 10 vieti de a scapat....:))

    RăspundețiȘtergere