vineri, 17 aprilie 2009

And now, FIGHT!!!!:))

Iubesc Londra, Burbbery, accentul britanic...si atat!!! Pentru ca in rest britanicii sunt niste salbatici cu pretentii de civilizati! Asa cum acum zeci de ani de dobitoci ce erau isi aruncau oala de noapte in cap pe strada, acum dupa atata timp trecut ei tot niste salbatici au ramas.


De ce zic asta? Pentru ca am impresia ca dragii lor copilasi sunt crescuti legati in lant sau in cusca pana ajung la scoala. Profesorii britanci au ajuns sa poarte armuri in timpul orelor, pentru a se apara de loviturile si muscaturile primite de la invatacei>:)...Cum asa mah? Pai la noi daca ai contrazis-o pe Isoscel iti da cu catalogu in cap..la ei nu e asa! Dascalii with the funny accent, vin la scoala imbracati in camasi de zale, cu coifuri pe cap, masti si nu isi uita nici scutul acasa, deoarece, probabil de la atata evolutie si civilizatie,elevii plictisiti de scuipatul hartiilor prin tzeava de la pix, arunca direct cutite in profi!

Acum e si mai bine, pentru ca avand in vedere situatia profesorilor romani, Ministerul Educatiei si Invatamantului le propune acestora sa urmeze exemplul britanicilor!...o si vad pe diriga intrand cu scutu in clasa...sau pe Barbalata venind pe cal>:)>:)>:)

Un comentariu:

  1. Asta chiar mi-as dori sa o vad... Barbalata pe cal, cu armura si coif, cu lancea in mana...provocand la duel o scoala-ntreaga, la: "Cine strapunge primul harta?"??!!!
    da..........in visele mele

    RăspundețiȘtergere